Gemarineerde Koteletten.

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt 50 gram boter in een pan. Laat de karbonades uitlekken en droog ze af met keukenpapier. Als de boter heet is laten we de karbonades aan beide kanten snel bruin sauteren, doen er zout en peper op en laten ze op zacht vuur nog een kwartier sauteren. Maak gedurende deze tijd de ui en sjalot schoon en hak deze fijn. Smelt 50 gram boter in een andere pan, fruit hierin de ui en sjalot lichtbruin en doet er daarna enkele lepels marinade bij. Laat 5 minuten sudderen. Haal de karbonades uit de pan en houd ze warm in een voorverwarmde serveerschaal. Doet het uienmengsel bij de braadboter, voeg er het lepeltje mosterd bij en laat even koken. Controleer de smaak en corrigeer deze eventueel. Schenk de saus over de karbonades en serveer.

Gemarineerde Koteletten. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse lamskoteletten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stamppot van groene kool met worst en koteletten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept