Gestoomde Gevulde Champignons Met Kipgehakt

2
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Borstel de portobellochampignons schoon. Hak de steeltjes fijn. Meng deze met het kippengehakt, de eidooier, basilicum, peper en zout en vul de paddestoelen hiermee. Leg de gevulde portobellochampignons in het mandje van de stoompan en stoom ze in circa 15 minuten gaar.

Gestoomde Gevulde Champignons Met Kipgehakt is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde kalkoen met paddenstoelen & pancetta
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipgehakt-parmezaanballetjes
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Saucijzenbroodjes met kip en pompoen
15 min
Bekijk recept
Pasta alla pizzaiola met malse kipgehaktballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Gestoomde spruitjes met peer
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bimi met gebakken uitjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Makreelcurry met naanbrood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept