Zwitserse Fondue

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In een pan met een dikke bodem de wijn verwarmen. Dez mag vooral niet koken. Onder voortdurend roeren met een houten lepel vervolgens de kaas toevoegen en blijven roeren tot de kaas gesmolten is. De massa verder verwarmen tot de kaas ′opkomt′en daarna onder voortdurend roeren aandikken met wat aangemaakt aardappelmeel. Naar smaak zout, peper en nootmuskaat toevoegen. Vlak voor het opdienen het glaasje kirsch door de fondue mengen. De fonduepan met een teentje knoflook inwrijven voor dat de kaas fondue erin word gegoten. Snijd een stokbrood in blokjes en doop dit in de kaasfondue.

Zwitserse Fondue is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Fondue Savoyarde
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasfondue
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse kaasfondue
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Käsespätzle
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brownie met chocolade en rode biet
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Croque Buvette
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zwitserse aardappelpoffertjes
25 min Bijgerecht
Bekijk recept