Komkommerraita

0
Langer dan 1 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Halveer de gewassen en geschilde komkommers in de lengte en schraap er de zaadjes uit. Snijd de komkommer in dunne plakjes, bestrooi met wat zout en peper en zet ca. 1 uur in de koelkast.
  • 2 Was ondertussen de pepertjes, verwijder de steelaanzetten en halveer de pepertjes in de lengte. Verwijder de zaadlijsten en de zaadjes en snipper de pepertjes. Snipper de gepelde knoflook. Rasp de geschilde gemberwortels.
  • 3 Klop de yoghurt los met de zure room en roer er de gesnipperde pepertjes, de knoflook en de gemberwortel door. Schep er de goed uitgelekte komkommer door. Hak het blad van de gewassen en drooggeslagen koriander grof en schep door het komkommermengsel. Zet de raita in de koelkast tot gebruik.

Komkommerraita is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kipspiesjes met komkommerraita
120 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kipspiesjes met komkommerraita
120 min Hoofdgerecht
Bekijk recept