Visbrood Met Zalm

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de court-bouillon met de marinade in een kookpan met kokend water. Kook de zalm een kleine 10 min. Laat deze uitlekken en afkoelen. Bedek een cakevorm met aluminiumfolie. (Let op dat u de folie niet doorprikt in de hoeken van de vorm). Verkruimel de afgekoelde zalm op de bodem van de vorm. Kluts de 8 eieren in een kom, voeg er peper en zout, de tomatenpuree en het snuifje muskaat aan toe. Giet het mengsel in de vorm en laat gedurende 1 uur bakken op 220?. Wanneer het brood gebakken en afgekoeld is, zet u de vorm gedurende 12 u. in de koelkast.

Visbrood Met Zalm is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Visbrood
Lunchgerecht
Bekijk recept
Visbrood
30-60 min -
Bekijk recept
Visbrood
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
VISBROOD MET LEKKERE SAUS
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept