Zeevruchten In Italiaanse Kruiden-roomsaus

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de tagliatelle beetgaar gedurende 6 minuten. Verhit de olie in een wok en voeg de zeevruchten toe. Bak de vis al omscheppend 2 minuten. Voeg de tomatenblokjes, de sjalotjes, knoflook, Italiaanse kruiden en zout naar smaak toe en roerbak 2-3 minuten. Schep de kookroom of crème fraîche erbij en verwarm nog even zonder te koken.

Zeevruchten In Italiaanse Kruiden-roomsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta met courgette roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Vistaart
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met zeevruchten
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
5-ingrediënten-paella
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept