Kaasfondue Met Garnalen

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit 2 el olie in een fonduepan en fruit ui en knoflook. Voeg gember en helft van rode peper toe en bak even mee. Schenk wijn erbij en breng aan de kook. Roer de 2 soorten kaas erdoor in porties en laat ze langzaam smelten. Roer een papje van de maizena met 2 el water en schenk dit al roerende door de fondue. Breng het mengsel aan de kook totdat het gaat binden. Eventueel nog wat wijn en dan peper toevoegen. De grillpan verhitten en de gamba's dun ingesmeerd met olie in 4 a 5 minuten.grillen

Kaasfondue Met Garnalen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Driekazenfondue
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasfondue
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse kaasfondue
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept