Gegratineerde Zalm Met Bospaddestoelen

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Knolselderij in ruim kokend water met citroensap in ca. 30 min. gaar koken. Knolselderij uit laten lekken en pureren. Puree met zout en peper op smaak brengen. Paddestoelen in olijfolie in ca. 8 min. bakken. Stukken zalm naast elkaar in ovenschaal leggen en 5-10 min. in het midden van de oven zetten. Eidooiers loskloppen met witte wijn, azijn, mosterd, zout en peper. Mengsel op heel zacht vuur al kloppend voorzichtig verwarmen (niet laten koken) tot het gebonden is. Sabayon over zalm schenken en zalm nog ca. 3 min. in oven terugzetten en laten gratineren. Zalm serveren met knolselderijpuree en paddestoelen.

Gegratineerde Zalm Met Bospaddestoelen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken hazenrugfilet met risotto van bospaddenstoelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwe salade met linzen en bospaddestoelen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lasagne met bospaddenstoelen, kalfszwezeriken en truffel
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cappuccino met paddenstoelen en krokante pancetta
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gegratineerde mosselen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vijgen met pijnappelzaad
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept