Schrap de wortel schoon, schaaf er een aantal plakken af en snijd deze plakjes in dunne reepjes. Snijd het witte deel van de prei fijn. Doe de boter in de magnetronschaal en zet dit gedurende 1/2 min. onafgedekt op vol vermogen in de magnetron. Voeg de wortelreepjes toe en zet dit 1 min. onafgedekt op vol vermogen terug in de magnetron. Dan prei, peper en zout toevoegen en nogmaals 1 min. onafgedekt op vol vermogen. Kruid de kabeljauwfilets met peper en zout, leg ze op de groenten in de schaal en zet dit 7 1/2 min. afgedekt op half vermogen in de magnetron. Kijk of de vis gaar is en giet het kookvocht dat tijdens de bereiding is vrijgekomen voorzichtig uit de schaal en voeg dit toe aan de (warme)bechamelsaus, samen met 100 gram van de gemalen kaas en de creme fraiche. Eventueel nog wat op smaak brengen met peper en zout.Snijd de tomaat in dunne schijfjes en schik deze samen met de kreeftgarnalen op de kabeljauw. Giet de saus hieroverheen, strooi de rest van de kaas erover en tot slot wat paprikapoeder. Zet deze schotel nog 2 min. onafgedekt op vol vermogen terug in de magnetron zodat alles weer door en door warm is.
Kabeljauw-kaasschotel is een recept van Smulweb.nl