Kabeljauw Met Kersensaus

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de vis. Breng de bouillon met de azijn aan de kook,leg de moten vis in de pan en kook ze in ongeveer 10 min. gaar. Neem ze met de schuimspaan uit de pan,verwijder het vel en houd ze warm. Laat de bouillon wat afkoelen en voeg er dan de boter, bloem, olie, peper en zout aan toe. Maak onder voortdurend kloppen de saus weer warm tot de boter is gesmolten en er een gladde massa ontstaat. (Saus mag NIET koken!) Roer dan de jam erdoor en voeg ook de drank en de kappertjes toe. Wrijf al roerend de saus door de zeef in een kom.

Kabeljauw Met Kersensaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaneelrijst met kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Bladerdeeggebakje met chocolademousse
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Drumsticks met zwarte kersen en puree
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept