Tongfilet Veronique

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de tongfilets en dep ze droog met keukenpapier. Verhit de visbouillon met de witte wijn en de Curacao en pocheer hierin de tongfilets. Haal de tongfilets met een schuimspaan voorzichtig uit het pocheervocht, let ze op een schaal en houd ze warm. Laat de druiven uitlekken. Smelt de boter in een pan en roer er de bloem door. Voeg onder voortdurend roeren het pocheervocht toe zodat er een gebonden saus ontstaat. Voeg de uitgelekte druiven aan de saus toe en laat alles op laag vuur 3 minuten zachtjes doorkoken. Neem de pan van het vuur en roer de eierdooier door de saus. Maak de saus op smaak met peper en zout.

Tongfilet Veronique is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kalkoengebraad "Veronique"
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tongrolletjes Veronique
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tong Veronique
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Spaghetti Bolognese à la Véronique
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gerookte makreel met Griekse pastasalade, avocado, limoen en koriander
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tongrolletjes met zalm en druivensaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tongrolletjes met asperges
Bekijk recept
Tongfilet Met Cantharellen
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept