Pilafrijst Op Servische Manier

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Het spek in de hete boter met de gesnipperde uien en paprika′s en het in reepjes gesneden varkensvlees lichtbruin bakken. Het groente-vleesmengsel in de Romertopf overdoen, de rijst toevoegen en de warmgemaakte bouillon erover gieten. De deksel op de schotel leggen, deze in een koude oven plaatsen, die op 220 C. instellen en het gerecht gaar laten smoren in ca. 45 min. Voor het opdienen de tomatenpuree en de kaas erdoor roeren; met zout en paprikapoeder op smaak afmaken.

Pilafrijst Op Servische Manier is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kippenblokjes met champignons en dragon
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische wontons
50 min Snack
Bekijk recept
Tahoe-groentenomelet
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pilavrijst met kip
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eendenmedaillons Rossini met mango, pilafrijst met amandelen en specerijen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pilafrijst Met Ananas
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Hongaarse Pilafrijst *
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept