Wortelroomsoepje Met Mosselen En Safraan

2
20-30 min -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De mosselen open koken in de witte wijn en uit de schelp halen. De visfumet ondertussen opwarmen. De groenten wassen, schoonmaken en fijn snijden. Een nootje boter laten smelten in een kookpan en de groenten even glazig fruiten. De groenten bestrooien met bloem bevochtigen met de warme fisfumet en het kookvocht van de mosselen aan de kook brengen en op een zacht vuurtje laten garen. De soep mixen en zeven door een puntzeef. De mosselen toevoegen en net voor het opdienen de room eronder roeren. Op smaak brengen met peper, zout en saffraan. Goed doorroeren. Serveren in een grote warme soepkom, uitscheppen in warme soepborden en garneren met kervelpluksels.

Wortelroomsoepje Met Mosselen En Safraan is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spaanse ovenschotel met garnalen
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannellinibonen met calamares, saffraan en tomaten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
pasta met doperwtjes en safraan
17 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle Met Heerlijke Verse Garnalen, Tomaten En Safraan
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Wortelroomsoepje met mosselen en saffraan
0 min
Bekijk recept