Kook de lasagnevellen ( niet te veel tegelijk) in ruim kokend water met zout beetgaar. Laat ze uitlekken op een theedoek. Kook de doperwten volgens de gebruiksaan wijzing op de verpakking en laat ze uitlek ken in een zeef. Borstel de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Verhit de boter in een koekenpan en bak de champignons ca. 3 minuten. Neem de pan van het vuur en roer de uitgelekte doperwten erdoor. Voeg naar smaak zout en peper toe. Snijd de Mon Chou in 6 plakjes. Verwarm de oven voor op 200 C. Leg voor elk knapzakje 2 lasagne vellen kruiselings op elkaar. Leg in het midden een plakje Mon Chou, een plakje ham en wat champignon-doperwtenmnegsel, vouw de uiteinden over de vulling en plak ze met wat olie op elkaar. Roer 1 dl water en zout en peper naar smaak door de gezeefde tomaten. Schenk ruim de helft van de saus in een ondiepe wijde ovenschaal er roer er 2 el slagroom door, leg de lasagnepakketjes met de sluiting naar beneden in de saus, lepel de rest van de tomatensaus en de slagroom erover. Bestrooi de pakketjes met de geraspte kaas. Bak de lasagnepakketjes in het midden van de oven goudbruin en door en door heet in ca. 15 min.
Italiaanse Knapzakjes is een recept van Smulweb.nl