Romig Varkensvlees Met Citroen

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de boter in een pan. Bak hierin het vlees op matig vuur in porties bruin. Laten uitlekken op keukenpapier. Champignons in de pan doen en 2 min. bakken. Het vlees met de bouillon in de pan doen, aan de kook brengen. Op laag vuur afgedekt 30 min. laten sudderen tot het vlees zacht is, af en toe roeren. Bloem en room mengen en in de pan doen. Op hoog vuur de saus al roerend laten indikken, 2 min. laten sudderen. Op smaak brengen met citroensapen peper. Kook de tagliatelle al dente en voeg de saus toe.

Romig Varkensvlees Met Citroen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Crema catalana
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Forel met kruidenvulling
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frites met zuurvlees
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ aardappelspies
50 min Bijgerecht
Bekijk recept