Ossehaas Met Gedroogde Pruimen

3
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt de boter in een pan en als ze heet is sauteer dan het vlees snel aan alle kanten bruin. Verwarm de madera en giet hem over het vlees. Sluit de pan en laat het 20 minuten zachtjes stoven. Open ondertussen het blikje pastei. Ontpit de pruimen en vul de ruimte op met ganzeleverpastei. Leg de pruimen 10 minuten voor het einde van de kooktijd voorzichtig bij het vlees, zodat ze nog goed warm worden. Haal het vlees uit de pan, laat het even rusten en snij het in plakken. Leg die op een voorverwarmde schaal en leg er de pruimen omheen. Geef de jus er apart bij.

Ossehaas Met Gedroogde Pruimen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zoetkruidig varkensvlees
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartige mini-oliebollen
115 min-
Bekijk recept
Romige vanillevla met pruimencompote
50 min Nagerecht
Bekijk recept
Toastjes met foie gras en pruimencoulis
Snack
Bekijk recept

Pepersteak met pompoenpuree
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ossehaas Verpakt In Parmaham
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Carpaccio met parmezaanse kaas en pijnboompitten
Bekijk recept
Orientaalse Ossehaas
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept