Champignons Met Bleekselderij En Croutons

2
0-10 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de selderij in ongeveer 10 minuten in de boter zacht worden. Snij ondertussen het brood in dobbelsteentjes en bak ze in olie tot ze goudbruin en knapperig zijn. Laat ze uitlekken op keukenpapier, Voeg de champignons bij de bleekselderij en roer dit om tot ze gaar, maar nog wel kanpperig zijn. Voeg tot slot de croutons toe en serveer het gerecht direct.

Champignons Met Bleekselderij En Croutons is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Knapperige rucolasalade
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sinaasappel en kerriedressing
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wittebonenstoof met worst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme paddenstoelensalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept