Wild Zwijnspeper Met Zuurkool En

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak het kleingesneden spek uit in een diepe pan en voeg de olie toe. Doe vervolgens het uitgelekte vlees erbij en bak dit rondom bruin. Voeg het marinadevocht toe en sluit de pan. Stoof het geheel gedurende ca. 90 minuten en bind bij met de aangemengde bloem. Verwarm de zuurkool met het ananasvocht en de kleingesneden ananas. Laat de zuurkool uitlekken, schep deze in een verwarmde schaal en daarop de wild zwijnspeper.

Wild Zwijnspeper Met Zuurkool En is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Engelse vispastei
30 min-
Bekijk recept
Kiptajine met wortel en courgette & Tajine met gamba’s
1 uur-
Bekijk recept
Zoetzure kip uit de braadzak
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenfarfalle met zalm en prei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildzwijn burger
Bekijk recept
Terrine van wild konijn met pruimen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept