Druiven-Hamterrine.

4
20-30 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Week in een kom in ruim water de gelatine.
- Ondertussen in een pan de slagroom samen met de roomkaas verwarmen op laag vuur.
- Kaas al roerende laten smelten.
- Gelatine goed uitknijpen en van het vuur af al roerende in het warme slagroommengsel oplossen.
- Laten afkoelen tot het mengsel lobbig (maar nog wel roerbaar) begint te worden.
- De bieslook fijn knippen, de ham klein snijden en de druiven schillen, halveren en ontpitten.
- De binnenkant van de terrinevorm bekleden met plastic folie.
- De bieslook, ham en druiven door het slagroommengsel roeren; op smaak brengen met kruiden.
- Het mengsel overdoen in de terrinevorm en de bovenkant gladstrijken.
- De terrine afgedekt in de koelkast 6 uur laten opstijven.

Druiven-Hamterrine. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hamterrine in peterseliegelei
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hamterrine met champignons
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruiden-hamterrine.
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Vruchtensalade
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kokosbroodharten
20 min
Bekijk recept
Salade met druiven en pecannoten
Hoofdgerecht
Bekijk recept