Bul Ko Ki. (sla-envelopjes Met Pittige Vleesreepjes.)
0 sterren op basis van 0 stem(men)
- SAUS: Sojasaus, 1, 5 el suiker, knoflook, lente-ui, sesamzaad en sesamolie mengen.
- Saus en vlees mengen en nogmaals 3 uur laten marineren.
- 1 el sojaolie verhitten en 1/3 deel van vlees met saus hierin in 5 - 10 minuten bruin en gaar bakken.
- Vlees warmhouden.
- Rest van vlees op dezelfde manier bakken (niet teveel vlees tegelijk bakken, anders komt er teveel vocht los).
- Gerecht serveren met witte rijst en blaadjes sla er apart bijgeven.
- TIP: Dit gebakken rundvlees gerecht wordt als volgt gegeten: pak een blaadje sla, schep hier wat rijst en wat gebakken rundvlees in, vouw het slablaadje iets dicht en eet het samen. "},"recipeYield":"8 "}