Verwarm de rabarbermoes. week vier blaadjes gelatine in ruim koud water. Knijp de gelatine uit en los de blaadjes op in de rabarbermoes. laat de moes licht geleren. Schep de rabarbermoes in een vormpje met een inhoud van 2 deciliter.en druk daar een vormpje in van een inhoud van 1 deciliter . Laat de moes in de koelkast opstijven. Week het resterende gelatineblaadje in wat water. Smelt de witte chocolade au-bain-marie en los de uitgeknepen gelatine hierin op. Klop de eidooiers en de suiker au-bain-marie op, tot de massa bindt. Klop het mengsel vervolgens koud op ijs. Spatel hier de gesmolten chocola door. Neem de kleine vormpjes uit de grote en vul de grote timbaaltjes met de rabarerwand op met de chocolademousse. Zet de timbaaltjes minimaal 4 uur in de koelkast
Timbaaltje Van Rabarber Gevuld Met Witte Chocolademousse is een recept van Smulweb.nl