Neem een groot stuk aluminiumfolie en leg op een derde deel de visfilets op de folie. Kruid de vis met zout en peper. Leg er dan de fijngesneden groenten op. Vouw de folie met kleine stukjes tegelijk langs de lange kanten om en om tot je de vis raakt, je hebt nu een soort open enveloppe, Giet in de smalle open bovenkant van de enveloppe een glas witte wijn, vouw nu ook de bovenkant zorgvuldig dicht. Schuif het pakketje voorzichtig op een braadslee. Doe de braadslee in een op 200 ?C voorverwarmde oven een stoof de vis er zo′n 20 tot 25 minuten in gaar. Haal na de bereidingstijd het pakketje uit de oven. Snij het voorzichtig langs de bovenkant open en schuif er zo veel mogelijk de groenten af. Neem nu de vis uit de folie en leg deze op een warm bord. Maak van boter en bloem een roux en giet dan het overgebleven vocht en groenten in de roux. Maak de saus af met wat witte wijn totdat deze op een gewenste dikte is. Doe de saus in een kom en seveer deze apart bij de vis.