Bourgondische Stoofpot

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Riblappen in grote dobbelstenen snijden, bestrooien met bloem. Spek in dobbelstenen snijden. Helft van de boter smelten en de gesneden uien en dobbelstenen spek erin fruiten. Uien en spek uit de pan halen; rest van de boter in de pan doen en de dobbelstenen rundvlees bruin aanbraden. Bouillon, wijn en kruiden toevoegen. ca. 1 1/2 uur met de deksel op de pan op een laag vuur doorstoven. De champignons even fruiten en toevoegen. Nog 10 minuten doorstoven. Saus wat binden. Voor het opdien wat peterselie over de stoofpot strooien. Geef er rijst of puree en doperwten bij of stokbrood en een frisse salade

Bourgondische Stoofpot is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kikkererwten-paprikastoofpot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frites met zuurvlees
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tomatensoep op z’n Indisch
Bekijk recept

Gebakken visfilet met krokante kropsla
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bourgondische roerbakschotel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Velouté van aromatische kruiden met wijngaardslakken
35 min
Bekijk recept
Pompoensoep met tijm en wijngaardslakken
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept