Kabeljauw Met Paprikasaus

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de vis in blokjes en doe ze in een ovenschaal, met het citroensap, laurierblad, ui en peperbolletjes. Voeg zoveel water toe dat de vis net onder staat. Dek de schaal af met aluminiumfolie en plaats deze in een voorverwamrde oven van 180 graden of stand drie. Verhit de margarine in een anto kleefpan en fruit hierin de champignons, sjalotje, pepertje en paprika. Strooi de bloem over dit mengsel en roer er scheutje voor scheutje de melk door. Neem de schaal uit de oven en giet zoveel vocht bijd e saus tot deze de juiste dikte heeft bereikt. Roer er de peterselie, tijm en tomatenpuree door en breng op smaak met zout en peper. Verdeel de vis over de borden, giet er de saus over en garneer met peterselie.

Kabeljauw Met Paprikasaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Asperges met paprikasaus en kabeljauwfilet
40 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli met tomaten-paprikasaus en gehakt
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Plaatpizza met salami en tomaatjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsfricandeau met romige paprikasaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept