Mon Chou Taart

2
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verkruimel de biscuits en meng de boter erdoor. Verdeel het mengsel over de bodem van een springvorm (ca. 22 cm.), strijk het glad en laat het in de koelkast opstijven. Laat de kersen uitlekken en vang 1? dl van het sap op. Week de gelatine in ruim koud water. Verhit 6 eetlepels van het sap en los hierin, van het vuur, de goed uitgeknepen gelatine op. Roer het gelatinemengsel door de rest van het sap. Klop de Mon Chou, de zure room en de basterdsuiker goed door elkaar. Splits de eieren en roer de eidooiers een voor een door het Mon Chou-mengsel. Roer het gelatinemengsel erdoor. Klop de eiwitten stijf en spatel ze voorzichtig door het Mon Chou-mengsel. Verdeel het mengsel over de biscuitbodem en laat het in de koelkast minstens 4 uur opstijven. Verwijder de rand van de springvorm en verdeel de kersen over de bovenkant van de taart.

Mon Chou Taart is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Taart met rode pompelmoezen
Nagerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

New York cheesecake
20 min Gebak
Bekijk recept
Paddenstoelensoep & roomkaasballen
50 min Voorgerecht
Bekijk recept
Roggebroodjes met katenspekmousse
15 min Snack
Bekijk recept
Pruimengebak
10 min Gebak
Bekijk recept