Verkruimel de biscuits en meng de boter erdoor. Verdeel het mengsel over de bodem van een springvorm (ca. 22 cm.), strijk het glad en laat het in de koelkast opstijven. Laat de kersen uitlekken en vang 1? dl van het sap op. Week de gelatine in ruim koud water. Verhit 6 eetlepels van het sap en los hierin, van het vuur, de goed uitgeknepen gelatine op. Roer het gelatinemengsel door de rest van het sap. Klop de Mon Chou, de zure room en de basterdsuiker goed door elkaar. Splits de eieren en roer de eidooiers een voor een door het Mon Chou-mengsel. Roer het gelatinemengsel erdoor. Klop de eiwitten stijf en spatel ze voorzichtig door het Mon Chou-mengsel. Verdeel het mengsel over de biscuitbodem en laat het in de koelkast minstens 4 uur opstijven. Verwijder de rand van de springvorm en verdeel de kersen over de bovenkant van de taart.