Mexicaans Rundvlees

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie in een braadpan, bak het vlees al omscheppend aan en haal het uit de pan. Fruit de ui met de peper en de ketchup ? 3 minuten in het achtergebleven bakvet en voeg de tenen knoflook met ? 21/2 dl warm runderbouillon toe. Doe het vlees in de slow-cooker en giet daar de bouillon over. Zet de slow-cooker 1 uur op high en 6-7 uur op slow. Snijd de chorizo in blokjes en voeg die de laatste 15 minuten met de kidneybonen en de mais aan het vlees toe. Breng op smaak met zout.

Mexicaans Rundvlees is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept

Mexicaanse gehakttaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse entrecote
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaans gevulde courgette
Bekijk recept
Mexicaans stoofvlees met bonen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept