Sate Van Kalkoen Met Kokos/Kerrie

3
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Sla de snitsels goed plat en snijd ze in de lengte in drie repen. Roer de kokosmelk, de pindakaas, de kerrie, de honing en het citroensap door elkaar. Laat de kalkoenrepen ongeveer een uur in deze marinade ligge. Neem de kalkoenrepen uit de marinade en strijk er zoveel mogelijk van de saus af, doe dit weer bij de rest van de saus. Rijg de repen aan stokjes als een harmonica. Laat de saus kort koken en breng zonodig op smaak met zout of ketjap. Bind de saus met allesbinder. Rooster de sate in ca 10 minten gaar en serveer de saus erbij.

Sate Van Kalkoen Met Kokos/Kerrie is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool-pilav met kerrie-kipdrumsticks
30 min-
Bekijk recept

Saté ku batata uit Curaçao
30 min-
Bekijk recept
Saté babi ketjap met kiwi-komkommersalade
75 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saté van rund met pindasaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde spekfakkel
30 min + 1 uur marineren - Hoofdgerecht
Bekijk recept