Atjar

4
30-60 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng de ui,knoflook,gember en de fijngemaakte kemirienoten in een schaal. Verhit olie in een wadjan en fruit dit menghsel hierin. Voeg azijn en water toe. Doe er zoveel zout en suiker bij zodat een zoetzuur mengsel verkregen wordt. Laat het goed koken en voeg iin voor iin de groenten toe.Blijf omscheppen en voeg de piccallily en de augurken en als laatste de in plakken gesneden komkommer en de gesneden lomboks toe.Nu niet meer te lang koken anders wordt het te zacht. Je kunt er ook bloemkoolroosjes of zilveruitjes bijdoen

Atjar is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Roerbakmie met garnalen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
10 minutennasi met ham en gebakken ei
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensvleesreepjes met zoete sojasaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische babi pangang met worteltjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Roerbakmie met garnalen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
10 minutennasi met ham en gebakken ei
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensvleesreepjes met zoete sojasaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische babi pangang met worteltjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept