Begin met de eieren. Ze dienen koud te worden opgediend. Breng in een wijde pan een royale hoeveelheid (ca. 2 liter) water aan de kook. Voeg 2 theelepels zout en 2 theelepels azijn toe. Breek een ei in het kommetje en laat het voorzichtig in het hete water glijden. Vouw het eiwit om de dooier heen. Reken op een pocheertijd van 3-4 minuten. Handel hierna precies zo met de volgende eieren. Schep de eieren na het pocheren uit de pan en leg ze in een bak met koud water. Leg ze vlak voor het opdienen op keukenpapier om ze te laten uitlekken en eventueel iets bij te snijden. Leg de sla in een wijde kom. Verdeel de salami (kan ook zonder),tomaten, paprika′s en olijven erover. Maak de dressing door de aangegeven ingredienten met elkaar te vermengen. Schep 6 eetlepels dressing op de salade. Strooi de bosuitjes erover. Leg de gepocheerde eieren naast elkaar in een schaaltje.
Paassalade Met Gepocheerde Eieren is een recept van Smulweb.nl