Sint Jacobsmosselen In Kerrieroom

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Fruit het fijngehakte sjalotje glazig in een nootje boter, voeg de sherry erbij en laat die 2 minuten koken. Pocheer de schelpdiertjes 1 minuut in de sherry en haal ze uit de pan. Voeg de peper, zout, room en kerrie toe en laat de saus tot de helft inkoken. Roer de rest van de boter erdoor en verwarm de mosseltjes in de saus.

Sint Jacobsmosselen In Kerrieroom is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Borrelplank
30 min-
Bekijk recept
Bloemkoolcappuccino met kerrieroom
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Uiensoep Met Kerrieroom
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Uiensoep Met Kerrieroom
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Saffraansoep met pastis en St.-Jakobsschelpen
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pannetje van sint-jakobsvruchten met lime pepper, gebakken babywitlofjes en snijbonen met wasabi en sesam
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pappardelle met sint-jakobsschelpen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept