Surinaamse Stoverij

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Varkensvlees in stukjes snijden en aanbakken. paprika′s schoonmaken en in reepjes snijden van ca 2 centimeter.met het vlees even mee laten bakken.dan ananas erbij doen en het sap van de ananas.even laten smoren.dan 3 eetlepels bruine suiker en azijn toevoegen en 3 eetlepels ketjap en 1 theelepel sambal.dit een tijdje laten sudderen maar niet te lang!

Surinaamse Stoverij is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Stoverij van varkenswangen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gentse stoverij
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoverij van hert met Gouden Carolus en peperkoek
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taart met varkensspiering en mosterd
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vegetarische kiproti met paprika en komijn
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Surinaamse pastei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Surinaamse snacks
25 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Surinaamse pastei
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept