Varkensrollade

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wrijf de rollade in met een mengseltje van zout, peper, mosterd en fijngewreven knoflook.Leg de uien in de vochtige, met boter bestreken romertopf en het vlees erop. De bladselderij naast de rollade leggen. Giet het water erbij.De gesloten schotel bij 250 graden ca. 1.1/2 uur in de oven plaatsen tot het vlees gaar en bruin gebraden is. Dan het vlees omdraaien en het laatste kwartier verder braden in de open schotel.

Varkensrollade is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Varkensrollade met bieten-cranberrychutney
100 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensrollade met appelcompote
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensrollade met pastinaak-rucolastamppotje
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse rollade met tomaatjes en uien
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkensrollade met bieten-cranberrychutney
100 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensrollade met appelcompote
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensrollade met pastinaak-rucolastamppotje
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse rollade met tomaatjes en uien
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept