Gesmoorde Runderlapjes *

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de runderlappen in dunne reepjes en bestrooi die met peper en zout. Laat de boter lichtbruin worden, bak het vlees met de gesnipperde ui bruin en doe het over in de natgemaakte Romertopf. Roer de bloem met de koude bouillon glad, voeg de wijn, de mosterd en het citroensap toe en giet dit mengsel met de champignons over het vlees. Leg de deksel op de schotel, plaats hem in een koude oven, stel de oven in op 200 C en stoof het vlees in ca 45 minuten gaar en mals. Maak voor het opdienen de saus op smaak af. Serveer deze schotel met gekookte aardappelen en bloemkool

Gesmoorde Runderlapjes * is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoofd rundvlees in kokosmelk
2u55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderlapjes met madeira
2uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige soep van rundvlees
35 min, voorbereiden 135 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Caribische stoofschotel met cacao
2 uur-
Bekijk recept

broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Gesmoorde kalkoen met sinaasappel
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoorde groenten
45 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gesmoorde gemberworteltjes met geroosterde hazelnoot
30 min Bijgerecht
Bekijk recept