Kip Met Salie In De R?mertopf

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zet de oven op 230 ?C en bak de kip 65 minuten. Verwijder het deksel 10 minuten voor het eind van de baktijd om een knapperig korstje te krijgen. Verwijder tijdens het bruinen de groenten, die boven op de kip liggen. Leg ze na het bruinen weer terug. Serveer de kip met de groenten en vleessappen in de r?mertopf. Gekookte gerst of gierst vormt een prima aanvulling op de kip en de saus.

Kip Met Salie In De R?mertopf is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Yachni
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indische Rosbief Uit De Romertopf
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige Rollade Uit De Romertopf
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Paprika`s Uit De Romertopf
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept