Ribkarbonade Met Appel Uit De Romertopf

2
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Neem de r?mertopf uit het water en droog hem af. Verdeel de ui en prei over de bodem van de schaal. Wrijf de karbonades in met peper en mosterd en leg ze op het prei-uimengsel. Zet daarna de gevulde appels op de karbonades. Los de bouillonpoeder op in 1 dl heet water en schenk de bouillon in de r?mertopf. Doe het deksel op de schaal en zet hem in een koude oven zetten. Schakel de oven in op 225?C en verwarm de schotel ca. 60 minuten. Haal het deksel van de schaal en laat de karbonades in ca. 10 minuten bruin kleuren.

Ribkarbonade Met Appel Uit De Romertopf is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Voor De Slanke Lijn
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Indische Rosbief Uit De Romertopf
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolschotel
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Perfecte Eend
10-20 min -
Bekijk recept

Gegrilde ribkarbonade met tagliatelle en tuinbonen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosterd ribkarbonade
Bekijk recept
Karbonade met mosterdpuree en broccoli
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoet-zuurstamppot met ribkarbonade
30 min-
Bekijk recept