Bakkeljauw, Moksi Alesi

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In de hete olie de stukjes ui en tomaat fruiten en de bakkeljauw toevoegen. Flink omscheppen, 3/4 liter water toevoegen en laten opkoken. Eventueel op smaak afmaken met 1 a 2 bouillonblokjes.De gewassen rijst toevoegen, omscheppen en de moksi alesi laten koken. Zodra de rijst kookt, de hele verse peper toevoegen en het vlammetje lager draaien. De moksi alesi in 35 min. gaar koken.

Bakkeljauw, Moksi Alesi is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Black eye pesi moksi alesi met gestoofde kip en kouseband sopropo salade
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Moksi alesi (Surinaamse rijstschotel met garnalen en kip)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Moksi alesi met zoutvlees en garnalen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Moksi Alesi
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ackee and saltfish
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Telo (gebakken cassave met bakklejauw)
0 min
Bekijk recept
Broodje Bakkeljauw
0 min
Bekijk recept
Bakkeljauw met Hardgekookte Eieren
0 min
Bekijk recept