Surinaamse Broodtaart

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Ontdoe het brood van de korst en leg in stukjes in een kom. Voeg alles behalve de kaneel toe, kneed met je handen of gebruik de keukenmachine. Beboter de bodem en randen van een bakblik en spreid het deeg gelijkmatig erover uit. Strooi dan het kaneel erop met nog wat suiker. De oven moet alvast voorverwarmd worden. Bak de Broodtaart dan in ongeveer een half uur gaar, ovenstand 4 of 5, tot de korst gaar en bruin is en de koek van binnen niet nat aanvoelt. Prik met een satestokje. Strooi er eventueel wat muisjes op. Snij de taart van uit het midden in punten.

Surinaamse Broodtaart is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Broodtaart met rookworst en bosuienringetjes
28 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Turkse broodtaart
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartige Broodtaart Met Kip
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokos Broodtaart
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept

Vegetarische kiproti met paprika en komijn
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Surinaamse pastei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Surinaamse snacks
25 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Surinaamse pastei
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept