Kalkoentournedos Met Geconfijte Witlof.

0
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak de kalkoen in de uitgebruiste boter aan beide zijden bruin op een matig vuur. Als men de kaloen te heet bakt, krimpt het vlees snel, het vlees wordt dan droog. Reken vijf minuten per kant. Neem de kalkoen uit de koekenpan en houdt deze warm. Fruit de uien snippers in het bakvet en voeg de gesneden spek toe. Blus met de wijn en de bouillon af. Voeg de creme fraich toe en kook dit even in. Verwarm de kalkoen nog even mee. GROENTE Smoor de witlof met de poedersuiker en de groentenbouillon in een ondiepe pan met deksel gedurende 8 miuten. Maak de witlof op smaak met peper en zout en verwarm het geheel tot het vocht bijna is verdampt.

Kalkoentournedos Met Geconfijte Witlof. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met rozemarijn en bacon uit de oven
10 min -
Bekijk recept
Arabische salade met courgetterolletjes
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Hartige appelbollen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken kalkoentournedos met champignons
0 min
Bekijk recept
Kalkoentournedos met pancetta
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoentournedos met bulgur, rodekool en bessen
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept