Runderrollade Met Champignons

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt de boter in een ovenvaste schaal en sauteer hierin de rollade snel aan alle kanten bruin. Schuif dan de schaal in een oven van 220 graden C. en laat ze 25 minuten braden. Schil de ui en hak ze fijn. Maak de wortel schoon en snij ze in brunoise. Maak de champignons schoon. Haal het vlees uit de oven en houd het warm. Fruit de ui en wortel in de braadboter. Voeg er de peperkorrels bij en de tijm, foelie en laurier. Als de ui begint te kleuren voegen we de bloem toe en laten deze meebruinen. Deglaceer met wat bouillon en de madera. Laat de saus nog even koken en passeer ze dan door een zeef. Doe er nu de champignons bij en laat nog even koken.

Runderrollade Met Champignons is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Runderrollade met krokante korst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rollade met noten
Bekijk recept
Rollade Wellington
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderrollade
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept