Varkensvlees Met Kerriesaus En Doperwten

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In een braadpan de boter verhitten. Ui met kerriepoeder ca. 2 minuten fruiten. Vlees toevoegen en in ca. 5 minuten rondom bruin bakken. Krielaardappeltjes, doperwten en bouillon erdoor scheppen. Met de deksel op de pan in ca. 10 minuten gaarsmoren. Af en toe omscheppen. Ananassap in de litermaat aanvullen met water tot 1,5 dl. en de kerriesauspoeder toevoegen, met de garde goed vermengen. Kerriesausmengsel al roerend aan het vlees/doperwten/aardappelmengsel toevoegen. Ananasstukjes, zilveruitjes en koffieroom erdoor scheppen. In 5 minuten doorverwarmen tot de saus mooi gebonden is.

Varkensvlees Met Kerriesaus En Doperwten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van doperwten met munt
20 min
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zoetkruidig varkensvlees
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept