Oma-s Zoete Gehaktballetjes Schotel

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Het gehakt kruiden naar eigen smaak en daarvan 16 balletjes draaien en 10 min. bakken. De perzikken in stukken snijden. De gehaktballetjes uit de pan halen en even warm houden. Doe het water bij het vet in de pan en voeg de schoongemaakte sperziebonen erbij. Laat dit 20 minuten smoren (dus deksel dicht) Roer de sausmix door de sperziebonen en voeg de perzikken en de gehaktballetjes toe(sap van de perzikken niet gebruiken). Kruid eventueel nog naar smaak met bv. ketjap manis of sambal.

Oma-s Zoete Gehaktballetjes Schotel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

De levensgevaarlijke spin
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Ovenfarfalle met zalm en prei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kering van oma Vonny
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
In bier gestoofde zuurkool
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oma's groentesoep
330 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oma's gevulde appeltjes
40 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept