Gemarineerde Makreelruiten

6
0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrooi ze met peper en zout. Snijd de halve citroen in dunne plakjes. Leg ze tussen de makreelruiten en bestrooi met de jeneverbessen en de tijm. Giet de marinade over de makreel. Dek af met plasticfolie, laat op kamertemperatuur afkoelen en zet 2-3 uur in de koelkast. Dien de makreel zo uit de schaal en laat iedereen zijn eigen vis verder op smaak brengen.

Gemarineerde Makreelruiten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept