Gestoomde Dim Sum Met Teriyakisaus

4
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg een bananenblad in een stoommandje en plaats daarop de kant en klare dim sum. Zet het stoommandje in een passende pan boven een laagje vis of groentenbouillon. Zet het mdeksel op het stoommandje en stoon de dim sum gaar in 10 minuten.

Gestoomde Dim Sum Met Teriyakisaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volcano sushi
40 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met voorjaarsgroenten
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Speklap met shiitake en sugarsnaps
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Gestoomde spruitjes met peer
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bimi met gebakken uitjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Makreelcurry met naanbrood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept