Karbonade Chinoise

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Strooi zout,peper en nootmuskaat over de karbonaden. Meng in een schaaltje de uitgeperste gember en knoflook, de ketjap en de sherry en wrijf het vlees in. Laat tenminste 1 uur staan. Verhit olie in een braadpan en bak het vlees aan beide kanten bruin. laat het vervolgens met het deksel op de pan in ongeveer 20 minuten gaar sudderen. Haal e karbonaden uit de pan, en draai het vuur hoog en maak de jus met twee eetlepels water af

Karbonade Chinoise is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Supersnelle kip teriyaki wokschotel
15 min-
Bekijk recept
Eendenborst Met Oestersaus En Shii-take Pickles
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Langoesten Geserveerd Met Een Romige Risotto
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Puree, tuinbonen en karbonade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool met gember
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Karbonade met romige groente-kaaspasta
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde karbonade met bearnaisesaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept