Keksi

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Klop met de mixer de eieren met de suiker, het vanilli- en het amandelextract in 30-45 min. dik en lobbig. Schakel de mixer naar de laagste stand en voeg de kaneel en vervolgens het bakmeel lepel voor lepel toe en voeg tenslotte ook de boter lepel voor lepel toe. Schenk het mengsel in een beboterd bakblik (22cm). Strooi de rozijnen (met aanhangende rum) erover. Bak de taart in het midden van de oven in ongeveer 1 uur (de oven beslist niet tussentijds openen) goudbruin en gaar. Laat na het uitschakelen van de oven de taart nog vijf minuten staan. Neem de taart uit de oven en laat hem. met aluminiumfolie bedekt, afkoelen. Keer de taart op een schaal.

Keksi is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Keksi (Surinaamse cake)
0 min
Bekijk recept
Keksi
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Keksi, Surinaamse Cake
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Keksi
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Keksi (Surinaamse cake)
0 min
Bekijk recept
Keksi
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Keksi, Surinaamse Cake
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Keksi
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept