Intussen in kom bakmeel en 1 3/4 dl water door elkaar roeren. Met koele hand in ca. 5 minuten tot soepel deeg kneden. Als deeg te droog is nog wat water toevoegen. Deeg verpakken in plasticfolie en in koelkast ca. 30 min. laten rusten. Sperziebonen schoonmaken, wassen en instukjes van ca. 3 cm breken. Aardappels schillen, in stukjes snijden en wassen. Ui pellen en snipperen. Peper wassen, halveren, zaadlijst en zaadjes verwijderen en in stukjes snijden. In braadpan 4 eetl. olie verhitten. Ui, peper, kerriepoeder, koriander en komijn ca. 3 minuten zachtjes bakken. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Aardappels en sperziebonen erdoor scheppen en ca. 1 minuut meebakken. Toevoegen kip, bouillontablet en 1/2 ltr water. Aan de kook brengen en afgedekt ca. 20 minuten zachtjes laten stoven. Ondertussen een bord voorverwarmen. Intussen deeg in 8 stukken verdelen en tot balletjes rollen. Aanrecht en deegroller bestuiven met bloem. Deegballetjes uitrollen tot 8 ronde lappen van ca. 24 cm doorsnede. Grote koekenpan dun invetten met rest van olie en verhitten. Roti′s in ca. 2 minuten aan beide kanten lichtbruin bakken. Op warm bord leggen en onder aluminiumfolie warmhouden. (kan ook in lichtverwarmde oven). Door kip santen roeren nog ca. 5 minuten zachtjes laten stoven. Op smaak brengen met zout.