Verwarm het water met het citroensap. Doe de gesneden aardbeien in de kom van de keukenmachine en voeg de poedersuiker toe. Voeg de muntblaadjes toe en mix tot er een mooie gladde saus is ontstaan. Knijp de gelatineblaadjes goed uit en voeg deze toe aan het citroensap met water zodra dat kookt.- (niet laten koken) - Verwijder het mengsel van de warmtebron en klop stevig met een garde. Voeg het aardbeienmengsel toe en meng goed. Schenk het mengsel in 4 coupes of glazen schaaltjes en laat deze afkoelen in de koelkast. Snij de overige aardbeien in dunne plakjes en doe deze in een schaal en voeg dan de honing en het oranjebloem bloesem water toe. Voeg dan de Seschuan peper en de geraspte citroenschil toe. Goed mengen en apart zetten in de koelkast.
Aardbeien Met Seschuan Peper En Een Aarbeienmuntgelei is een recept van Smulweb.nl