SCAMPI S IN PAPRIKAROOMSAUS

4
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit 1 eetlepel olijfolie in een kookpan en stoof de fijngesneden sjalot en het teentje knoflook glazig. Voeg de paprikasnipper toe Laat al roerend stoven gedurende 3 a 4 min. Voeg ook de champignonsschijfjes toe en laat nog ongeveer 2 a 3 min. Verder stoven Kruid met de basilicum, zwarte peper en zout. Verhit 1 eetlepel olijfolie in een braadpan en kleur de scampi aan beide zijden goudbruin. Laat enkele minuutjes garen tot ze mooi roze kleuren. Kruid met peper en zout. Giet er de cognac bij en maak de braadresten los. Voeg de room toe en laat even inkoken. Voeg de paprikasnippers en champignons toe en meng goed. Laat nog enkele minuten zodat je een licht gebonden saus bekomt. Breng op smaak met peper en zout Rooster de toasts. Snij ze in driehoeken. Verdeel de bereiding over de borden en strooi er wat fijngesnipperde peterselie over.

SCAMPI S IN PAPRIKAROOMSAUS is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Volkorenspaghetti met amandelpesto en broccoli
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaartjes met bloemkoolsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rundertartaartjes met paprikaroomsaus
30 min-
Bekijk recept
Scampi's In Paprikaroomsaus
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Caribische rijstschotel (jambalaya)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi amuse
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met oregano
10 min Voorgerecht
Bekijk recept