Gratin Van Parijse Champignons

4
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de champignons schoon en snijd ze in reepjes. Pel en hak de sjalotten fijn. Verhit de boter in een pan en fruit er de sjalotten in. Voeg, voor deze kleuren, de champignons toe en bak ze een paar minuten op een hevig vuur zodat ze hun water afgeven. Kruid met peper, zout en muskaatnoot. Klop in een mengkom de room, de eierdooiers en de peterselie. Voeg er de champignons bij en verdeel dit mengsel over individuele ovenkommetjes. Dek af met geraspte kaas. Zet enkele minuten onder de grill waarbij u oplet voor aanbranden.

Gratin Van Parijse Champignons is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappel-knolselderijgratin
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse groenten- en broodgratin
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept