Tomatensoep Met Basilicum Uit Italie

4
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de tomaten met het bouillontablet en een 1/2 liter watet ca.8 minuten. pureer en zeef de soep. Was de basilicum en snijd hem in reepjes. Snijd de mozzarella in reepjes. Snijd het brood in plakken en rooster ze. Beleg 4 plakken brood om en om met mozzarella,tomaat en wat basilicum. Roer de creme fraiche en de rest van de basilicum door de soep. Verwarm de soep goed door. Schep de soep in borden en leg in ieder bord een belegd plakje brood. Serveer de rest van het brood erbij

Tomatensoep Met Basilicum Uit Italie is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Sardines met paprika's (Italië)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italie:Saffraan-Risotto Met Vis En Venkel
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italie: Uiensoep
10-20 min -
Bekijk recept
Italie:Risotto Met Chorizo En Radicchio
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tomatensoep op z’n Indisch
Bekijk recept
Romige tomatensoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde tomatensoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige bonensoep
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept